Móda & styl

Vousy – jak je nechat poprvé pořádně narůst

Muž s kytarou a plnovousem
www.pixabay.com

Pokud jste si zatím vždy vousy holili a právě jste se rozhodli, že je na čase nechat si narůst pořádný plnovous, poradíme Vám, jak na to.

Důležitá je trpělivost. Je dost možné, že ze začátku, když Vám vousy porostou, tak budou vypadat hrozně. Nicméně to musíte vydržet. Protože vypěstovat si opravdu pořádný, tvarovaný plnovous může trvat i měsíce.

Připravte se na to, že to nebude nic příjemného. Růst vousů může pěkně škrábat, takže musíte vytrvat, to období, kdy si připadáte jako kaktus, přejde!

Zkuste je česat. Tím, že budete vousy česat, pomůžete tomu, aby rostly stejným směrem.

Pokud Vám na některých místech nerostou vousy, je to z důvodu odumřelé kůže, která úspěšně ucpává póry a tím i zabraňuje růstu. Pořiďte si přípravek na odumřelou kůži a omývejte si s ním obličej.

Vzhledem k tomu, že jsou vousy ve skutečnosti vlasy, tak je potřeba je také pravidelně ošetřovat. Proto je nezanedbávejte, věnujte jim čas a myjte je zároveň s vlasy a to minimálně dvakrát týdně. Vhodný je klasický šampón a kondicionér.

Velmi často naše vousy vadí našim přítelkyním a partnerkám a to z důvodu, že píchají. Když si pořídíte změkčovač na vousy, budete mile překvapeni, co umí s vousy za divy a Vaše ženy to jistě ocení.

A tak jako i na celé tělo, tak i na vousy velmi působí strava. Proto jezte zdravě. Vaše kůže bude zdravější a urychlí se tím celkový růst vousů.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top