Kariéra

Proč se vyplatí investovat do školení Outlook?

pixabay.com

Ten kdo přijde denně do kontaktu s počítačem a alespoň okrajově se seznámil s produkty kancelářského balíčku Microsoft Office, jistě bude znát název Outlook. Mnohým se však vybaví pouze odesílání a přijímaní emailů. Což je samozřejmě jednou ze základních služeb, kterou nám Outlook nabízí, rozhodně však není jedinou. Na služby, které nám Outlook nabízí, se podíváme níže. A tím si i odpovíme na otázku v nadpisu, proč se nám vyplatí zainventovat do vzdělání a absolvovat školení Outlook.

Pošta

Jak jsme již výše zmínili, Outlook je nejvíce známý hlavně díky funkci, kterou je pošta. Výkonné odesílání a přijímání e-mailů je typické pro nejnovější aktualizace Outlooku.

Kalendář

Díky kalendáři si můžete perfektně spravovat své aktivity, naplánovat veškeré schůzky a rozeslat je zároveň do kalendářů svých kolegů nebo klientů. Samozřejmostí je i upomínání na zadané schůzky.

Kontakty

Samozřejmostí je i možnost strukturovaného zadávání a třídění kontaktů, které si můžete spárovat i s kontakty například v telefonu. Není nad to mít veškeré své pracovní i soukromé kontakty přehledně na jednom místě. Navíc nemusíte při odesílání vypisování emailové adresy, ale můžete rovnou listovat ve svém adresáři.

Balíček  jako celek

Mimo Outlooku můžete využívat přílohy kancelářského balíčku a tak pracovat a sdílet textové nebo tabulkové dokumenty. Navíc si všechny soubory můžete navzájem nasdílet díky cloudu.

Využívejte Outlook na plno

Naučte se v Outlooku pracovat a využívat veškeré funkce na plno. Zefektivníte si tím svou práci a celkově pak získáte více času na vykonávání jiných činností. K tomu, abyste získali potřebné znalosti z této oblasti Vám poslouží celá řada školení, která je na našem trhu k dispozici.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top