Móda & styl

Vybíráte šle? Typy zohledňují možnosti nošení

pánské šle
pixabay.com

Považujete se za moderního muže, který zná současné moderní trendy, a podle nich vybírá třeba i své oblečení? Pokud ano, jistě víte, že hitem jsou i pánské kšandy. Jestliže uvažujete nad jejich koupí, je dobré znát jednotlivé typy a podle toho pořídit ten pravý. Typy jsou spojené s možnostmi nošení. Tedy to, jaký tvar mají na vašem těle. Spolu s námi se můžete podívat na hlavní varianty.

Klipsy, nebo knoflíky?

Nejprve základní dělení. Na trhu se setkáte s těmito možnostmi. Jakou vybrat? Pokud jde o klipsy, tak ty nosí u kšand spíše menší děti. Jelikož chcete být elegantním mužem, doporučíme vám možnost druhou, tedy klasické knoflíky. Tento sortiment jasně převažuje i ve známém internetovém obchodě Trendhim.cz, který se i na tyto praktické pánské doplňky specializuje. Kromě bohatého výběru oceníte i poštovné zdarma, nebo bezplatné vrácení, pokud vám zboží nebudete vyhovovat. Aby k tomu nemuselo vůbec dojít, pojďte se podívat na jednotlivé typy a na to, jaké vám mohou vyhovovat nejvíce.

Typ H

Začneme typem, který možná najdete doma, pokud jste dlouho neotevřeli skříň a víte, že jste si v minulosti šle koupili. Jedná se totiž o typ, který se nosil spíše v minulosti a dnes už není ani tolik moderní. Je to mimo jiné dáno také tím, že daný typ už není příliš komfortní a tak je lepší ho vůbec nekupovat. A ty, co máte doma, raději vyhoďte a pořiďte si takové, o kterých víte, že budou skutečně moderní. Pokud je budete mít schované pod sakem, není to zase až tak velký problém. Když se ale rozhodnete pro nošení jenom tak s košilí, rozhodně s tímto typem šlápnete vedle.

Typ Y

Možnost, která je dnes rozhodně tou nejvyhledávanější. Pokud kšandy většinou nenosíte a nakupujete je poprvé, rozhodně se jedná o možnost, se kterou vedle nešlápnete. Jde o osvědčený typ, který zaujme jak svou praktičností – pokud jde o držení kalhot, tak se jedná také o pohodlné řešení. Co dále oceníte, to je i všestrannost, jelikož tyto kšandy můžete nosit spolu:

  • Se sakem
  • Se samotnou košilí
  • S vestou

Lákadlem této možnosti je určitě i celková pohodlnost. Co ale musíme dodat, to je fakt, že ne každému mohou dokonale slušet. Pokud budete patřit do skupiny těch, kterým příliš nepadnou, není důvod zoufat. Stačí, když sáhnete po možnosti číslo dvě, kterou představíme právě nyní.

Typ X

Poslední typ, který můžeme popsat velmi podobně, jako předchozí. Pokud jde o celkovou oblíbenost, tak zaostává jenom minimálně. Jak už vyplývá ze samotného názvu, tak se jedná o takové řešení, které je unikátní v tom, že se na zádech kříží. Ostatně i to je ten důvodu, proč se tato možnost hodí spíše pod sako, kde je toto křížení schované. Pokud vybíráte své první kšandy, s tímto modelem, tedy s tímto typem, rozhodně také nešlápnete vedle.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top