Móda & styl

Náramky Nialaya určují trend v oblasti pánských doplňků

pánské náramky
pixabay.com

Ačkoliv si mnoho z nás představí módní doplňky převážně na ženách, vybaví se nejrůznější náušnice, kabelky nebo šátky. Je důležité si uvědomit, že ty doby, kdy se móda spojovala pouze s ženami, je dávno pryč. U mužů je to však o něco komplikovanější, než u žen, protože je třeba vybírat od všeho s mírou. Jakmile je některých doplňků přemíra, muž ztrácí jakou si svou mužnost a může působit jako laciný kolotočář. Což nikdo nechce.

Decentní ladění doplňků

Když se zaměříme konkrétně na pánské módní doplňky, může vás napadat cokoliv. Nezbytným základem jsou však hodinky a pánské náramky. Tím však myslíme v kombinaci na jedné ruce. Proč nezkusit vzít hodinky s černým páskem a k tomu černý korálkový náramek? Nebo klidně dva? Současnou dobou se nese trend vrstvení, který rozhodně neminul ani pánskou módu. U žen se můžeme setkat s vrstvení náhrdelníků nebo prstenů. U mužů jde o vrstvení hlavně náramků v kombinaci s hodinkami.

Upoutejte na sebe pozornost

Je důležité si uvědomit, že zajímavé módní doplňky na sebe vždy strhovaly pozornost a to platí i v případě pánských náramků. Náramky mají svou historii až v dávné minulosti. Nošení náramků vždy něco symbolizovalo a dokázalo to podtrhnout jedincovu osobitost a odlišit ho od okolního davu. Náramky mají však oproti hodinkám jednu nevýhodu, což je jejich praktičnost. Při pořízení hodinek můžete polemizovat o jejich multifunkčnosti, praktičnosti a zároveň stylovosti. Náramky vám však zajistí spíše ten design. Nicméně se na trhu můžeme setkat s luxusní značkou Nialaya, která pochází z Hollywoodu a nabízí svým nositelům jedinečné šperky s léčivými kameny, které jsou specifické energií, která naplňuje svého majitele. Na současném trhu je tolik možností. Že si každý přijde na své.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top