Bydlení

Vymýšlíte vánoční dárek? Co takhle krbové příslušenství

krb
pixabay.com

Zamýšlíte se nad vánočním dárkem, který by měl být praktický a zároveň originální? Už nechcete rozdávat typické košile, láhve alkoholu a podobné dary? Pokud obdarované osoby vlastní krby nebo krbová kamna, možná by stálo za to, darovat jim krbové příslušenství.

Z takového daru bude každý bezpochyby překvapený a hlavně nadšený, protože výběr těchto prvků, dílů a doplňků je na současném trhu vskutku bohatý. Ostatně, radost nemusíte udělat jen svým přátelům, známým či rodinným příslušníkům. Takový vánoční dárek v podobě krbového příslušenství můžete nadělit také sami sobě.

Jaké krbové příslušenství zvolit?

Otázka, na kterou neexistuje jednoznačná odpověď. Volba vámi hledaného dárku bude individuální záležitostí. Jde o to, zda krby či krbová kamna už stojí nebo jsou ve výstavbě. Pokud jde o druhou situaci, nabízí se krbové příslušenství v podobě komínových hlavic, stříšek, ale i výměníků či samotných kouřovodů. Tento dárek může obdarovanému ušetřit spoustu peněz a starostí se sháněním.

Pokud mají vaše dary cílit spíše na estetiku a praktičnost v rámci již hotových a funkčních topných zařízení, zaměřte se na trochu jiný sortiment.

Krbové příslušenství pak může představovat například krbové nářadí. Vybírat lze z mnoha variant provedení a použitých materiálů, včetně tvarů jednotlivých nástrojů a jejich zabarvení. Praktické jsou určitě také koše na dřevo, které už není třeba nosit v obyčejné ošatce. Volit lze nejrůznější designy. Zmínit bychom měli ještě následující.

  • Skla pod krbová kamna
  • Plechy pod kamna

Pomocník při vysávání popela

A pokud má krbové příslušenství ušetřit i spoustu práce, budou to jednoznačně vysavače na popel. S nimi lze zapomenout na jakýkoliv nežádoucí prach kolem. Nuže neotálejte, protože Vánoce už se blíží mílovými kroky, proto pořizujte krbové dárky s předstihem.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top