Bydlení

Chcete si koupelnu zařídit vkusně i prakticky? Máme pár tipů jak na to!

koupelna
pixabay.com

Koupelna patří mezi nejdůležitější místnosti v každé domácnosti. Je připravena čelit našim potřebám od brzkého rána a nenechá nás ve štychu ani v pozdních večerních, nebo chcete-li v ranních hodinách. Své bydlení si každý chceme zařídit po svém, tak, aby se nám líbilo, aby nám plnohodnotně sloužilo a aby mělo i svou praktickou stránku. Svou pozornost byste určitě měli věnovat i koupelně, která rozhodně není místností, která by se v domácnosti měla podceňovat.

Jak zařídit koupelnu, která bude krásná i praktická zároveň?

V ideálním případě byste svou koupelnu měli zařídit tak, aby dokázala upoutat pozornost svým designem a zároveň aby dokázala ustát všem vašim požadavkům z hlediska její praktičnosti. Hodně vám pomůže vhodně zvolené koupelnové vybavení, které můžete přizpůsobit jak vašemu vkusu, tak i potřebám.

Co v koupelně nesmí chybět?

Jestliže je i vaším cílem krásná, praktická a moderní koupelna, pak jsou následující tipy určené právě vám. Uvidíte, že vám při zařizování dokonalé koupelny určitě pomůžou.

·        Vana nebo sprchový kout

Nedílnou součástí koupelny je vana nebo sprchový kout, v některých koupelnách bychom dokonce našli obojí. Záleží na tom, jestli máte rádi pohodlné povalování se ve vaně, nebo jestli jste pro praktičtější rychlou sprchu. Ohlížet se můžete i na velikost koupelny, do menší se hodí sprchový kout, do prostorné vana.

·         Umyvadlo

Umyvadlo je v mnoha koupelnách podceňováno a to je škoda. Někdo si myslí, že není potřeba, že si ruce můžete umýt třeba ve vaně, případně ve dřezu v koupelně. Pravda je taková, že i umyvadlo má v koupelně své čestné místo. Navíc pokud si vyberete nějaký zajímavý kousek, stane se rázem její ozdobou.

·         Nábytek a skříně

V neposlední řadě je to právě koupelnový nábytek, který by ve vaší koupelně určitě neměl chybět. Poskytne místo pro uložení ručníků a županů, praktické šuplíky využijete pro tělovou či vlasovou kosmetiku.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top