Cestování

Navštivte akci Léto v Zeleném ráji a užijte si pobyt pro dva

zelený ráj
pixabay.com

Rádi byste se svým parterem nebo blízkou osobou strávili pár chvilek v klidu a tichu a nechali se rozmazlovat? Nyní je v nabídce možnost strávit dvě noci v Karlových Varech a vychutnat si toto lázeňské město plnými doušky. Nebude chybět luxusní ubytování, gastronomický zážitek a wellness procedury, které vás naladí na tu správnou vlnu pohodlí.

Jak nabídku využít

Léto v zeleném ráji je akce, kterou zakoupíte jako poukaz za akční cenu 4 850,- Kč. Jeho uplatnění můžete zvolit v době od 8. 06. 2018 přes celou dobu letních prázdnin do 30. 09. 2018. Ubytování je zřízeno ve velmi dobře hodnoceném hotelu Green Paradise, což napovídá názvu celé akce. Jedná se o budovu umístěnou na pomezí města a okolní krajiny. Návštěvníci tudíž mohou být v jedné chvíli uchváceni dobovou architekturou a termálními prameny, a poté si v klidu užívat výhled z oken pokoje na panenskou přírodu.

Co vše zahrnuje poukaz Léto v Zeleném ráji

Ubytování, které je samozřejmostí je zde ve velmi komfortní variantě s výhledem na malebné okolí, se sociálním zařízením a doplňky jako je TV a Wifi. Kromě toho budou návštěvníci přivítáni welcome drinkem v ceně a stejně tak i ostatní stravování po dobu pobytu je zajištěno. Jedná se o výběr z několika jídel k obědu a večeři, jenž jsou rozloženy do několika chodů a dále snídaně ve formě švédských stolů. Pivo Březňák a Krušovice jsou taktéž součástí balíčku a v hodinách Happy Hours jsou v nabídce koktejly za velmi příjemnou cenu 79,- Kč.

Aby byl váš zážitek nevšední připravil si hotel pro své návštěvníky také relaxační wellness procedury v rámci poukazu. Nejprve si může pár odpočinout v privátním whirpoolu u sklenky sektu a později se podrobit relaxační masáži. Jelikož je program rozložen do několika dní čeká zájemce ještě návštěva solné jeskyně a sleva 20 % na všechny ostatní procedury!

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top