Tech

Kvalitní holicí strojek pro správného muže: jak vybrat správně?

zdroj: pixabay.com

Pokud muž dbá na svůj zevnějšek a záleží mu na tom, jak vypadá a jak působí na své okolí, neobejde se bez kvalitního holicího strojku, který ho nikdy nenechá ve štychu a díky kterému vždy dosáhne perfektního upraveného vzhledu. Jestliže ještě takového pomocníka nemáte, je ten správný čas to napravit. Poradíme vám, jak si holicí strojek vybrat správně a nepořídit si tak zajíce v pytli.

Nejdříve vyberte typ strojku

Na samotném začátku je potřeba vybrat typ strojku, protože na trhu jich je hned několik. Pořídit si tak můžete holicí strojky planžetové, frézkové nebo manuální, přičemž platí, že každému muži může vyhovovat něco jiného. Každý typ strojku má něco do sebe a nelze říci, že jeden je lepší nežli ten druhý, proto si ujasněte, jaký typ bude nejvíce vyhovovat právě vám, vašim potřebám a vašim požadavkům.

Pozornost věnujte příkonu

Pozornost určitě věnujte příkonu daného strojku, který vám napoví, jak vysoká je spotřeba při použití. Výrobci zpravidla uvádí i počet otáček, což je další údaj, který určitě není k zahození – týká se samozřejmě elektrických holicích strojků.

Pozor si dejte na ergonomii

Pakliže se holíte často, měla by pro vás být důležitá i ergonomie daného strojku, tedy to, jak vám bude sedět v ruce, když to řekneme hodně laicky. S tím souvisí i hmotnost, kdy platí, že čím těžší strojek, tím hůře se vám s ním bude pracovat a manipulovat.

Ujasněte si funkce

Při výběru holicího strojku byste měli mít jasno i v tom, co od něho vlastně očekáváte, jaké funkce požadujete a co by vámi vybraný holicí strojek měl umět. U levnějších modelů se například budete muset spokojit pouze se světelnou signalizací, zatímco dražší kousky už mohou nabídnout i displej.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top