Móda & styl

Jdete na rande? Dáme vám pár tipů, co si na sebe obléknout!

zdroj: pixabay.com

První rande je v mnoha ohledech velmi důležité. Právě na první schůzce máte možnost udělat dojem. První schůzka zároveň odhalí, jestli si dvojice padne do noty. Pokud i vy vyrážíte na první rande, určitě chcete udělat ten nejlepší dojem. Na ženu můžete zapůsobit i tím, co si na první rande vezmete na sebe. Pokud si s výběrem vhodného outfitu nevyjde příliš rady, pak si nenechte ujít náš dnešní článek, ve kterém vám poradíme, co si můžete vzít na sebe.

Džíny a tričko

Pokud si s volbou outfitu na první rande nechcete příliš lámat hlavu, můžete vsadit na osvědčenou klasiku, s kterou zkrátka nemůžete nic zkazit. Za klasiku lze považovat pohodlné džíny a obyčejné tričko, což je dvojice, která k sobě dobře ladí a společně vypadá velmi pěkně. Co se trička týče, vyhněte se takovým kouskům, které zdobí nějaké vulgární nebo nevhodné nápisy – takové by na ženu s největší pravděpodobností příliš dobrý dojem neudělaly.

Džíny a košile

Pakliže chcete, aby byl váš outfit nejen pohodlný, ale aby zároveň působil i trochu na úrovni, můžete si k džínům obléknout slušivou košili. Kombinace košile a džín působí na pohled ležérním dojmem a vašemu protějšku svým outfitem dáte jasně najevo, že si zakládáte na tom, aby vám to slušelo. K tomuto outfitu si umíme představit jako doplněk například pánské náramky, které by váš look příjemně ozvláštnily a dodaly mu ten správný šmrnc.

Džíny a svetr

Další vhodnou kombinací, ve které můžete na první rande s klidným svědomím vyrazit, představují džíny a svetr. Samozřejmě tím nemáme na mysli ten vytahaný svetr, který už má svá nejlepší léta za sebou a který schováváte na dně vaší šatní skříně pro případ, kdy se vydáte s kamarády k táboráku. My apelujeme na slušivý svetr, který na vás nebude nevzhledně viset.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top