Bydlení

I klasické pletivo může být dominantou nemovitosti

dům
pixabay.com

Oplocení je téměř nedílnou součástí každého objektu. Není se čemu divit. Současná doba k tomu jednoduše vybízí. V první řadě jde o prvek, který s tíží zlodějům odcizení jakékoliv věci z vašeho pozemku. Zároveň tím získáte určitý psychický mantinel mezi vaším a okolním světem. V neposlední řadě pak ploty doplňují celkový vzhled rodinného domu, zahrady a přidružených prvků.

Jestliže právě uvažujete o nákupu nového oplocení a řešíte toto dilema, budou vám nápomocny následující řádky. Ty vás přesvědčí o tom, že standardní oplocení může mít i elegantní a líbivou podobu. Pokud chcete originalitu, nemusíte se za každou cenu hnát za betonovými panely, dřevěnými laťkami a gabionovými stěnami.

Oplocení s dlouhou životností

Člověk by měl při výběru oplocení přihlížet k několika základním věcem. Je to krásný vzhled, pevnost a dlouhá životnost bez nutnosti jakékoliv údržby. Spojení, které vás jako majitele nemovitosti potěší pravděpodobně nejvíce.

I když to možná zní zvláštně, do vašeho hledáčku byste při výběru měli zakomponovat ploty v podobě klasického pletiva. To totiž může být nejenom žebrové, ale také ve formě svařovaných sítí. Základ, který lze povýšit na lepší úroveň například tím, že zvolíte jinou barevnou variantu poplastovaného povrchu. Kromě oblíbené zelené je hodně v kurzu i antracit.

Když k tomu připočtete moderní sloupky ve stejné barvě, včetně přidružených komponent, dáte nám jistě za pravdu, že tato kombinace budí celkem zajímavý dojem. A navíc ve spojení s velice zajímavou cenou.

Alternativní ploty

Klasické pletivo pochopitelně nemusí být tím jediným, co lze umístit kolem rodinného domu. Rozhodně to nebude mobilní oplocení, ale třeba takové svažované sítě sázející na vyšší eleganci a originálnější vzhled. A přitom jde také o ploty zhotovené z oceli. Popřípadě můžete vsadit na tahokov.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top