Průmysl

Ocelové profily se mohou hodit na ledacos

Práce s hutními materiály určitě nemusí být tak náročná, jak se na první pohled zdá. Tyto produkty jsou poměrně tvarovatelné, lze je snadno řezat, svařovat a opracovávat. Hodně oblíbené jsou například ocelové profily nabývající nejrůznějších podob. A právě jim se v tomto článku budeme věnovat.

Profilová ocel všeho druhu

Jestliže si kladete otázku, proč vlastně používat ocelové profily, rádi vám přineseme odpověď. S pomocí oceli totiž dokážete zpevnit jakékoliv typy konstrukcí. Mnohdy jde o základní stavební materiál, bez něhož by se některé stavby v podstatě neobešly. Vedle zmiňované pevnosti je to také bytelnost, stabilita a vůbec celková životnost. Navíc ocelové profily lze i povrchově upravovat, takže jejich podoba bude vyhovovat vašim náročným požadavkům.

Pokud jde o profilovou ocel, nejpoužívanější jsou pravděpodobně tyče nejrůznějšího průřezu. Typickým příkladem jsou tyče ploché, ve tvaru písmene T, L, ale také kruhové tyče a čtvercové tyče. Pokud jde o ocelové profily, nemusíte se omezovat ani z pohledu tloušťky stěn, délek a jiných parametrů. Je totiž naprosto logické, že každý zákazník potažmo stavba si žádají trochu jiné provedení.

Využívejte hutní materiál naplno

Ať už se chystáte na stavbu zahradního domku, garáže nebo většího objektu, nemusíte se spoléhat pouze na ocelové profily. K dispozici jsou i mnohé jiné výrobky z kategorie hutního materiálu. Přínosem se stává například betonářská ocel včetně sítí do betonu kari. Dále jsou to plechy, jakly, trubky, ocelové nosníky a další.

Podlehněte kouzlu oceli, která je všestranná. Při jejím nákupu se spoléhejte pouze na produkty splňující všechny příslušné normy ČSN, EN a DIN, jež jsou zárukou toho, že konkrétní materiál bude mít všechny odpovídající vlastnosti. Nehledě na to, že ocel je zároveň cenově dostupná.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top