Móda & styl

Originální doplňky, které dokáží potěšit každého muže

pixabay.com

Potěšit může nějakým módním doplňkem nemusí být ve všech případech jednoduché, ale snaha cení a pokud dobře znáte pána, jehož chcete obdarovat, tak vám v dnešním článku přinášíme rovnou několik zajímavých možností, jak udělat radost a zároveň zakoupit něco užitečného a příjemného v jednom.

Pánské náramky na ruku jsou oblíbeným šperkem

Vybírání šperků pro pány je poměrně složité, protože trefit se do stylu jak materiálem, tak i druhem šperku není vůbec jednoduché. Jsou ale možnosti, které pány nikdy neurazí. Jedněmi z nich je koupě buď běžných řetízků anebo pak mnohem zajímavější a originálnější pánské náramky na ruku. Ty jsou zajímavou možností dárku především kvůli desítkám různých možností zpracování.

Náramky jsou originální spoustou odlišných materiálů, které se pro jejich přípravu používají. Řadí se mezi ně naprosto obyčejné volby šperkařů v podobě drahých kovů nebo chirurgické oceli, ale k nim se řadí i mnohem originálnější materiály jako jsou různé druhy kůže, dřeva či dokonce perel, minerálů a perleti. Variabilitu užívaných materiálů navíc umocňuje i možnost velkého počtu zpracování po stránce masivnosti šperku a volby odlišných tvarů a barevných kombinací.

Přemýšleli jste někdy nad rozšířením sbírky kravat?

Kravata je sice kusem oblečení, který není na každodenní nošení stále dokola. Ale na druhou stranu existují spousty příležitostí, kdy se hodí mít větší počet kravat ve sbírce a dost mužů to tak nemá. Jedná se tak pro pány milující společenské akce o velice zajímavý dárek.

U kravat navíc máte možnosti rozšířené nejen zkrátka o různé barvy, ale také i o desítky originálních a zajímavých vzorů, nebo dokonce různou šířku zpracování kravaty. Široké kravaty se hodí čistě přes košili nebo pod běžné saku, zatím co tenké kravaty pak výtečně vyniknou i pod lehkou společenskou vestou.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top