Auto-Moto

Představujeme vám Renault Grand Scénic. Model, kde automobilka sází na vrcholnou spolehlivost

www.pexels.com

Renault patří mezi dlouhodobé výrobce osobních automobilů s vysokým nárokem na kvalitu. Přeci jen má v zádech už celou řadu zajímavých počinů, které dodnes brázdí silnice v dost pokročilém věku, ale stále v dobré kondici. Jak je na tom jeden z posledních a velice oblíbených modelů Renault Grand Scénic proti konkurenci?

Spolehlivost? Na prvním místě!

Některé z minulých modelů společnosti Renault zrovna po stránce spolehlivosti nepatří mezi ty nejlepší možné kousky. Jenže to je právě jednou z věcí, kterou se pokusil Renault Grand Scénic změnit. A jak to dopadlo? Velice dobře! Nový Grand Scénic je totiž automobilem, na který je opravdu velké spolehnutí. Také díky tomu jsou dodnes skladové vozy Renault tohoto typu velice žádané a prodávané. Protože to, co chcete od rodinného vozu především, je bezpečí a spolehlivost.

Mnoho pozornosti získala kabina automobilu

Rozhodně se dá říct, že pohledu jezdce i spolujezdce vypadá Grand Scénic ještě mnohem lépe než zvenčí. Interiér vozila působí velice dobře díky kvalitnímu zpracování z tvrdého plastu. Uvnitř kabiny se zároveň cítíte bezpečně, protože působí celkově pevně a bytelně, což mimochodem potvrdila i řada crash testů.

Dalším zajímavým plusem jsou sedačky jako takové. Dá se říct, že jejich ergonomie je velice dobře vyřešená a i přesto, že jsou pohodlné si sedačky zachovávají také pevnost a nebude vás proto bolet celé tělo i při dlouhých jízdách. Zajímavým konstrukčním prvkem, který lze spoustě vozů vytknout, je například i posazení výšky kabiny. Spousta současných vozů má kabinu lehce poddimenzovanou oproti úrovni dveří a občas je proto fuška vystupovat. U Scénic vás to ale rozhodně trápit nemusí, protože i úroveň kabiny je tak vyladěná, aby se vám pohodlně nastupovalo i vystupovalo kdykoliv a v čemkoliv.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top