Móda & styl

Nápadité detaily na mužském outfitu, které změní váš každodenní vzhled

pexels.com

Dámy by dokázaly jistě povídat o tom, jak často dokáže být outfit a jeho změna o naprostých detailech a maličkostech. Občas zkrátka stačí přidat do sbírky nějaký ten šperk, změnit barvu laku, nebo detailu v oblečení.

U pánů je to ale mnohdy o dost obtížnější. Nebo spíše si to pánové dělají obtížnější sami, protože v tom tolik tajů není. Dnes se podíváme na několik extrémně jednoduchých tipů, jak obrátit váš outfit vzhůru nohama za pár vteřin.

Na šperky a pánské náramky se často zapomíná

Jak už bylo řečeno, ženy si jednou za čas zkrátka vymění šperk a hned se s outfitem dějí divy. Jenže naprosto stejnou možnost mají také pánové. Je celá řada šperků, které jsou vhodné pro jakéhokoliv muže. Jedním ze zástupců jsou například pánské náramky.

Jsou dělány ze spousty velice odlišných druhů materiálů a stejně tak je odlišné i jejich zpracování. Zatím co jemnější náramek z drahého kovu se hodí k sofistikovanému vzhledu, tak silové typy mužů dokonale ozdobí masivní šperky se vším všudy.

Kravaty a motýlky s neobyčejnými vzory

Další možností je pořízení kravaty nebo motýlka se zajímavými vzory. Muži se často naprosto zbytečně bojí experimentovat a je to ohromná škoda. I když se podíváme na hvězdy, tak si kolikrát všimneme opravdu netradičních až zvláštních kravat a motýlků. Nebojte se tak ani vy sáhnout po novince. Zajisté zaujmete své okolí!

Lehká triková saka

Velice oblíbenou módou je v současnosti nošení trikových sáček. Jedná se o saka, která jsou dělána bez knoflíků a z velice lehkého materiálu. I vzhledem nepůsobí zdaleka tak seriózně a dávají tak možnost svým majitelům zaujmout neobvyklým volnočasovým outfitem. Pod ně se hodí klasické basic tričko a dokonalou kombinaci tvoří se sportovní obuví a klasickými džíny.

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top