Auto-Moto

Zlatá střední cesta v nabité nabídce společnosti Audi. Audi A5 Sportback vás zajisté nezklame

Automobily Audi jsou všeobecně považovány za jedny z nejlepších vozů, které se řadí do kategorie vyšší střední třídy osobní dopravy. Mají unikátní schopnost kombinovat sportovní sílu, dokonalou eleganci a dostatek pohodlí do jednoho propracovaného prvotřídního celku.

Jedinou nevýhodou, kterou by mohl průměrný uživatel vidět u vozů Audi je poměrně vysoká pořizovací. To ale automobilka do značné míry eliminuje opravdu širokou nabídkou modelů. Nás dnes bude zajímat zlatá střední cesta v nabídce Audi. A to model Audi A5 Sportback.

Ušetříte peníze, ale kompromisy nečekejte

A5 je už velice podobný model vozu jako mnohem dražší A7 nebo A8. Cenový rozdíl mezi vozy je v řádu stovek tisíc korun a může se pohybovat i v milionu korun mezi verzí A5 a A8. Ušetřené peníze za Audi A5 Sportback, která se pohybuje kolem milionu a tří set tisíc korun, by tak uživatel očekával, že musí na výbavě nebo kvalitě vozu poznat. Ale velký omyl! Vůz pochopitelně spadá motorovým vybavením i méně potřebnými utilitami do střední kategorie vozů. Neztrácí ale ani setinu procenta ze své síly a elegance Audi.

Neobyčejně elegantní kožený interiér

Jednou z hlavních předností Audi A5 je opravdu neobyčejně elegantní interiér vozu. Kompletně kožené sedačky, opěrátka i mnohé součásti vozu slíbí výbornou jízdu plnou pohodlí a elegance. Palubní deska je zpracovaná z kvalitních plastů, které mnohdy doplňují kovové vsuvky a jako hlavní lákadlo zde funguje ohromný LCD displej s navigací a podporou SmartCAR funkcí Apple a Google.

Dostupnost Audi A5

Určitě vás ale bude zajímat jaká je jeho dostupnost na trhu. Bohužel ani automobilku Audi nemohla minout krize kolem nedostatku čipů. Skladové vozy Audi ale nabízejí právě u tohoto modelu dostatek variant různého vybavení i barev a proto se neváhejte otočit pro svůj nový vůz na dealery se skladovými vozy! 

V magazínu pro muže FirstMan.cz naleznete zábavu, novinky ze světa sportu, aut, technologií, žen a spoustu dalších témat která zajímají moderního muže.

Partneři

čtk tisková kancelář

 

Copyright © 2014-2019 Obsah on-line magazínu pro muže FirstMan.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů, Informace o magazínu, Kontakt

To Top